Figyelem!
Még várunk 5 regisztrált és előtörténttel rendelkező boszorkányt és egy új faj lesz elérhető!Zenedoboz
Admin zenedobozkája:
Nayade zenedobozkája:
Statistics
Összesen 36 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: darlakvcs
Jelenleg összesen 532 hozzászólás olvasható. in 188 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (54 fő) Pént. Okt. 18, 2024 10:18 am-kor volt itt.
Legutóbbi témák
Facebook-os oldalunk
Újítások!
1 / 1 oldal
Újítások!
Nos ezt a fórum én fogom vezetni hogy senki ne firkáljon bele. Ez a többi adminra is vonatkozik
Újítások:
1. Chat legalul található rendes Chat. Mivel szerintem így gyorsabban tudtok egymásnak reagálni és nem kell állandóan frissíteni a csevegőt. Bár a csevegő megmarad egy darabig de ha nagyon átszoktok akkor azt a rész kiszedjük.
Nayade
Újítások:
1. Chat legalul található rendes Chat. Mivel szerintem így gyorsabban tudtok egymásnak reagálni és nem kell állandóan frissíteni a csevegőt. Bár a csevegő megmarad egy darabig de ha nagyon átszoktok akkor azt a rész kiszedjük.
Nayade
A hozzászólást Nayade összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 05, 2010 6:54 pm-kor.
Vendég- Vendég
Re: Újítások!
Újdonság:
Mystic Garden botanikus kert, hogy legyen hol garázdálkodni még egy picit.
Nayade
Mystic Garden botanikus kert, hogy legyen hol garázdálkodni még egy picit.
Nayade
A hozzászólást Nayade összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 05, 2010 6:54 pm-kor.
Vendég- Vendég
Sziasztok kedves tagok/vendégek!
Jó hírem van! Vagyis azt hiszem ez jó hír. Mivel kedves kolleginám megcsinálta az emberek színeit úgy döntöttem, hogy itt az ideje valami újnak is.
HA(!) elérjük a bűvös 50-es lélekszámot jön egy új faj. Szerintem mindenki tudja kire számíthat viszont ha meg lesz a 100 (távoli jövőben) akkor pedig meglepetés fajt fogtok kapni és 150-re is ezt ígérhetem.
Szóval GO 50! és megkapjátok a...:
FARKASEMBER
Társadalmat.
Pusszantalak titeket. Szerető és rendrakó anyátok .
Nayade
Jó hírem van! Vagyis azt hiszem ez jó hír. Mivel kedves kolleginám megcsinálta az emberek színeit úgy döntöttem, hogy itt az ideje valami újnak is.
HA(!) elérjük a bűvös 50-es lélekszámot jön egy új faj. Szerintem mindenki tudja kire számíthat viszont ha meg lesz a 100 (távoli jövőben) akkor pedig meglepetés fajt fogtok kapni és 150-re is ezt ígérhetem.
FARKASEMBER
Társadalmat.
Nayade
Vendég- Vendég
Nayade írta:Sziasztok kedves tagok/vendégek!
FARKASEMBER
Társadalmat.
Nayade
Na hát hála a sok hiányzásomnak (ezerszer is bocsánat érte), drága Nayade-nk lelőtte azt a poént amit én is tervezgettem. Természetesen ezért nem haragszom, hanem nagy tapsot neki, én pedig újfent elérhető vagyok. Bár nem garantálom a 24-órás ügyeletet. Oh, és Vergil papa napokon belül visszatér, szóval gatyákat felkötni.
Laki- Evil-Admin
- Hozzászólások száma : 11
Pontok : 4
Szerepjáték tetszés : 9
Ha bár Laki társam volt olybár kedves belefirkálni az én TOPICOMBA(!) [hamarosan vérengzést rendez miatta!] örülök, hogy visszatértél. De továbbra sem látok növekedést mi van emeberek nem vagyunk szeretve?
Nayade
Nayade
Vendég- Vendég
Nos, mielőtt kicsi szünetet tartanék hozzáteszem, hogy a csevegőn belül létrehoztam a társoldalak topikot ahol hirdethetitek saját illetve más általatok kedvelt szerepjátékot. És áthelyeztem az önfejlesztőt a karakterekhez mivel oda tartozik
Nayade
Nayade
Vendég- Vendég
Kedves Játékosok ez titeket is érint! Szóval Mint látjátok az oldal változásokon ment keresztül az én jóvoltomból. Szóval szeretnék ebben a hónapban értesülni azokról a játékosokról akik játszani szeretnének a továbbiakban is. Azok akik nem szólnak Március 5-éig törlődnek mivel inaktív játékosokra nincsen szükség. Ezáltal újra kezdjük a játékot, minden egyéb őrültség és marhaság nélkül.
Pusszantás drágáim
Nayade
Pusszantás drágáim
Nayade
Vendég- Vendég
Mától fogva megszűnt a szabad név változtatás lehetősége. Ezután ha valaki felhasználó nevet szeretne módosítani, az Adminisztrátorokkal kell egyeztetnie, miért szeretne váltani! Megértéseteket köszönjük.
Nayade
Nayade
Vendég- Vendég
És íme eljött az a pillanat amikor már csak 3 játékos választ el benneteket az új fajtól. Igen jól hallottátok 3(!)
Hogy miért? Mert láttam, hogy a nagy korlátok miatt nem nagyon akar sokasodni a nép.
És mivel ma nagyon jó kedvem van amint elérjük a 35 tagot és lesz az új fajból 5 új tagunk azonnal kaptok még egy új fajt! Jól hangzik ugye? Ha igen akkor toborozzatok ti is játékosokat mert sok meglepetés van még a tarsolyomban
Nayade
Hogy miért? Mert láttam, hogy a nagy korlátok miatt nem nagyon akar sokasodni a nép.
És mivel ma nagyon jó kedvem van amint elérjük a 35 tagot és lesz az új fajból 5 új tagunk azonnal kaptok még egy új fajt! Jól hangzik ugye? Ha igen akkor toborozzatok ti is játékosokat mert sok meglepetés van még a tarsolyomban
Nayade
Vendég- Vendég
Eljött hát a nagy nap, már csak pillanatok választanak el titeket attól, hogy megszerezhessétek az új fajt, büszke vagyok rátok, még így is, hogy egy kicsit sokáig tartott. Nos akkor jöhetnek is az új faj képviselői és ha megvan az 5 fő belőlük akkor kapjátok a következőt!
Nayade
Nayade
Vendég- Vendég
Mindenkinek köszönök mindent! Ám a mai nappal megszüntetem "munkaviszonyom" az oldallal. Köszönök mindent mindenkinek, remélem lesznek olyanok akikkel, majd még találkozom másfajta oldalakon.
Viszlát,
Nayade
Viszlát,
Nayade
Vendég- Vendég
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szomb. Okt. 08, 2011 1:59 pm by Vendég
» Dumbledore Serege FRPG (Új banner)
Kedd Júl. 19, 2011 5:47 pm by Vendég
» • • Roxfort
Szomb. Júl. 16, 2011 8:50 pm by Vendég
» Blade Of Dawn
Vas. Júl. 10, 2011 4:13 pm by Vendég
» Vergil szobája
Szomb. Júl. 09, 2011 4:51 pm by Vergil
» Vergil dolgozó szobája
Szomb. Júl. 09, 2011 4:40 pm by Vergil
» Barbara Osmer előtörténete
Kedd Júl. 05, 2011 6:30 pm by Vendég
» Boszorkányok
Kedd Júl. 05, 2011 11:26 am by Vendég
» Előtörténet minta boszorkányoknak (Nevetek helye)
Kedd Júl. 05, 2011 11:25 am by Vendég